O meni

Duhovna Iscijeliteljka Hidajeta

Skidanje crne magije

Svakome mogu pomoći bez obzira na vjeru ili naciju.

Fitoterapija i melemi od gline

Već dugo godina pomažem sa mojim melemima za razne bolesti.

Struna

Ukoliko imate probleme sa želudcem, ja Vam mogu pomoći.

Učenje Rukje

Učenje rukje sebi i drugome spada u jednu vrstu dove za sebe ili za drugoga.

Duhovna Iscijeliteljka Hidajeta

O Hidajeti

„Osjećam se kao da sam hitna pomoć, jer sam ljudima na raspolaganju 24 sata, a sve je to uzelo maha kada sam se pojavila u medijima, ali i svjedočenja brojnih osoba kojima sam uz Allahovu pomoć, pomogla da se riješe crne magije.

Veoma je važno na vrijeme prepoznati nabačenu crnu magiju, jer je lakše skinuti, nego kada zastari.

Znakovi magije

Prvi znak crne magije je pospanost, zjevanje i suzenje očiju, zatim se javljaju tjeskoba, depresija, bol u grudima i vratu.

Najbitnije je naglasiti da iza sebe imam veliki broj ljudi širom Evrope kojima sam pomogla koji sada sada žive normalno, rade, vole…“

Skidanje magije

Skidam crnu magiju duhovnom medicinom pomoću svetog Kur’ana i uz pomoć Allaha.

Skidanje uroka

Urok predstavlja vid energije koju osoba posredno ili neposredno usmjerava najčešće preko očiju – pogledom (urokljivi pogled).

Skidanje prokletstva i kletvi

Mnogi s razlogom vjeruju da je na njih bačena kletva, da su pod dejstvom uroka, čini, da su vezani, da ih je neko prokleo.

Zakažite termin

Potražite pomoć

Dragi posjetioci i svi kojima je moja pomoć potrebna, na samom početku želim Vam reći ono što je najbitnije, a to je da svakome uz Allahovu pomoć, mogu pomoći, ma koliko bila jaka crna magija,sihir,nagaz,ograma na njemu.

Ističem da nažalost bolest ili zlo napada svakog, pa i djecu po rođenju što mi veoma teško pada.

Liječim ih sa velikim bolom u duši i sama se pitajući kakav je to čovjek koji može djetetu zlo napraviti da bi se osvetio njegovim roditeljima, djedovima ili nanama.

Poslednji članci

U našim člancima, možete pronaći mnogo zanimljivih tema.

Sihiri

Najgori oblik crne magije . Sihiri ili kako se još nazivaju sihri ili sehari su jedan od najgorih oblika crne magije i vezani su za islamsku vjeru. Sihiri predstavljaju direktnu vezu izmedju Šejtana i osobe koja pravi sihire – Sihirbaza.…

Pričitaj višeSihiri

Urok

Šta je Urok? Prema nekoj definiciji, urok predstavlja vid energije koja osoba posredno ili neposredno usmijerava najčešće preko očiju – pogledom (urokljivi pogled). Pogotovo na našim prostorima, riječ urok je nadaleko poznata, a i šire. Urok drugačije možemo nazvati kao…

Pričitaj višeUrok

Newsletter

Pratite moje objave i ukolko želite da ste uvijek u toku prijavite se na naš Newsletter.